Шукати в цьому блозі

середу, 12 червня 2013 р.

Знято в Монреалі: White House Down

     Буде нагода, подивіться фільм "Штурм Білого дому" (White House Down), який має вийти в прокат з 28 червня 2013. Не тому, що це шедевральний шедевр, а тому, що його зйомки проходили повністю в Монреалі та його околицях.



     Рональд Емеріх, режисер фільму, який також знімав "День незалежності", "Післязавтра", "2012", напевно, не дуже любить Америку - її або інопланетяни руйнують, або морози сковують, чи кінець світу  починається також там. В цьому фільмі події відбуваються в тому ж руслі - терористи підривають Білий дім, і щось там вимагають. Але добре, що знайшовся колишній білий солдат, що пройшов війну в Афганістані і, потрібно вірити, спасе темношкірого президента, який так схожий на справжнього Обаму.


     До речі, щоб підірвати Білий дім, спочатку потрібно його збудувати, що і було зроблено - в Монреалі створили копію, яка в найменших подробицях відтворює оселю американського президента (canoe.ca). Справжнім терористам буде на чому потренуватись.

3 коментарі:

  1. Ага, прикольно дивитися другий план, коли знаєш в якому місті знімали. А Перша Кров з молодим Сталоне знімали в містечку Hope, виявляється :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це по дорозі до Ванкуверу є таке містечко. Але ж яка краса, природа яка, виявляється :)

      Видалити
    2. Так, ти можеш сказати "Ха, та я там був, там де Сталоне стояв!".
      Біля Монреаля є містечко Blainville, на Північному березі, то там знімали "Дев'ять ярдів" з Брюсом Вілісом. Є навіть один сюжет, де вони знімають на Мон-Роялі, в самому Монреалі.

      Видалити