Шукати в цьому блозі

суботу, 18 січня 2014 р.

Дощ

     Скільки потрібно часу, щоб після тридцятиградусних морозів випав дощ? Ніскільки. Після більш як тижневих заморозків, коли синоптики із врахуванням факторів вітру, вологості і ще чогось, лякали людей сорокаградусними морозами (хоча насправді термометр показував якихось там -32 вночі, а вдень було ще тепліше, -25..-28), однієї чудової п'ятничної ночі (для точності - це було в ніч з 10 на 11 січня) випав дощ, температура піднялась до нуля, і навіть було кілька плюсових градусів. На ранок трохи приморозило. Внаслідок чого отримав змогу зробити парочку прикольних фотографій:




     А це моя улюблена. Ідея взята із посту, опублікованому на блозі Танчік_із_Канади, точніше ось ця картинка Trying to look out the window in Canada…  - це правда, таке можливе:


     За вікном і льодом образ дружини, яка напросилась шкрябати лід, яким була вкрита машина після нічного дощу. Я був не проти, не чоловіча це справа, лід шкрьобати... Якщо опустити скло дверцят, то лід не падає, продовжує собі стояти. Правда, недовго. Тепла погода зробила його нестійким і від першого ж слабенького удару дверцятами він розсипається:


     Ще пара фото, зроблених в понеділок ввечері, які наочно показують, що все місто було перетворене на суцільну ковзанку. Ходити по тротуарах було неможливо:




5 коментарів:

  1. Я також хотів сфоткати "друге скло" з льоду, але після рейсу було лінь))) розбив та поїхав спати))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я не зміг просто так розбити таку красу. Навіть не хотілось нікуди їхати і включати пічку, щоб подовше на неї дивитись. Але дружина і малий були проти. Не люблять вони сидіти в холодній машині ))

      Видалити
    2. Я чесно, дивився-дивився... Але треба було їхати додому. Практичність поборола ліричність)))

      П.с. Accent?

      Видалити
    3. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
    4. Він самий, 2005 року. Дуже мене порадував. Не сподівався навіть...

      Видалити