Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

Дитина: запис на аналізи

     Один із способів запису на здачу аналізів, чи на проходження спеціалізованого обстеження, це подача заявки в он-лайні. Таку послугу надає Монреальськтй дитячий госпіталь (L'Hôpital de  Montréal pour enfants, The Montreal Children's Hospital). Їхній сайт англійською називається дуже просто - The Children.com.

     На головній сторінці зараз знаходиться повідомлення про те, що вони переїжджають, до якого вони розмістили дотепну
, на їхню думку,  фотографію - дитина, завернута в целофан. Хоча в мене ніяких веселих емоцій така картина не викликає. 





     На цій сторінці обираєте пункт Patients et familles, потім Tests et Examens:





     Потім на наступній сторінці знайдіть напис   Demandez un rendez-vous maintenant :




     На сторінці, яка відкриється, можна записатись тільки на здачу крові, сечі, калу та поту, для чого потрібно заповнити формуляр, що внизу сторінки:




     Якщо потрібне якесь спеціалізоване обстеження, то натискаєте посилання, яке знаходиться на початку сторінки: Si vous avez une recommandation d’un médecin pour consulter l’un de nos spécialistes, veuillez remplir notre formulaire de Demandes de rendez-vous en ligne.


     Для офорлення заявки потрібно заповнити формуляр внизу сторінки. Також потрібно відсканувати  і прикріпити напрвлення від лікаря. Інакше його все рівно попросять відправити факсом, що тільки затягне розгляд заявки.

     Вони попереджають, що якщо обстеження є невідкладним, то не потрібно використовувати цей сервіс, а краще звернутись до сімейного лікаря (який вас відправить кудись), в швидку, або в CLSC (Centres locaux de services communautaires), що предствляють собою дільничні медичні центри.

    На протязі 5 робочих днів вам повинні подзвонити і повідомити, коли прийти на обстеження. 

    

Немає коментарів:

Дописати коментар