Шукати в цьому блозі

суботу, 16 червня 2012 р.

Україна --> Ефіопія

"Українська" влада все швидше і дужче розвертає державу із європейського автобану в напрямку африканських непролазних хащ.
Керівник МВС Віталій Захарченко виступив перед Кабміном з ініціативою "відрегулювати" можливість доступу до інформації в інтернеті.
"На мій погляд, і взагалі, в інтернеті дуже багато різної інформації, до якої частина населення, наприклад підлітки, взагалі не повинні мати можливості доступу. Ці відносини не зовсім, до кінця, у нас чітко відрегульовані законодавством", - заявив міністр (Українська Правда).

До Ефіопії не так уже і далеко. Як стало відомо, в цій африканській країні з 24 травня 2012 року під забороною опинилося використання сервісів голосового спілкування через інтернет (VoIP). Тепер користувачі таких сервісів як Skype і Google Talk зможуть отримати до 15 років тюрми. Влада країни пояснює такий крок забезпеченням національної безпеки і підтриманням монополії місцевих телекомунікаційних компаній (24).

Тому коли чуєш, що якийсь Азаров заявляє, що "Темпи просування України по шляху євроінтеграції не сповільнилися, а - навпаки - прискорилися... Просування наше по шляху європейського розвитку визначається не стільки і не тільки документами, які ми підписуємо, скільки реальною роботою в країні" (Українська Правда), то на обличчі проступає легка посмішка, за якою в голові на адресу перестарілого діда вилітають не зовсім цензурні слова. Неєвропейські слова.

Немає коментарів:

Дописати коментар