Шукати в цьому блозі

неділю, 30 грудня 2012 р.

Ціни на будинки

     Сайт муніципалітету міста Монреаль містить безліч корисної інформації. Серед такої можна виокремити реєстр оцінки нерухомого майна - Le rôle d'évaluation foncière, який виставлений для загального доступу в он-лайн режимі. Реєстр оновлюється кожних три роки і він надає максимально наближену до реальної вартість нерухомого майна - будинку та землі, на якій він знаходиться. Тож якщо зацікавились якимось будинком, в цьому реєстрі знайдете його ціну, ім'я власника (потрібно ж знати, що ви маєте справу із справжнім власником), розміри,  площу та кадастровий номер земельної ділянки.

     Для цього потрібно:
- зайти на сторінку реєстра:



- вибрати пункт Cosulter le rôle d'évaluation foncière (Переглянути реєстр оцінки нерухомого майна) та ввести назву вулиці, на якій знаходиться будинок:




- оскільки вулиця може проходити декількома кварталами, оберіть необхідний шматок вулиці:



- потім потрібно вибрати номер будинку:


- і нареешті бланк із необхідними даними:


     Тепер ми знаємо, що цей комерційний будиночок, за адресою 1591 rue Fleury Est в Монреалі разом із земельною ділянкою площею 2,38 сотки, на якій він знаходиться, коштує 600 тисяч доларів.


3 коментарі:

  1. Прочитав! Перевірив банківський рахунок і знову повернувся до роботи... Потрібно ще добре попрацювати, щоб зібрати кошти на цей будиночок )))

    А як справи із квартриами? Чи буде змістовний огляд із урахуванням районів, типу будинків, загальної площі квартир, цін?

    Можна приділити цьому питанню кілька дописів...

    ВідповістиВидалити
  2. Який хороший стимул, щоб працювати ))
    Про квартири можливо буде, коли будемо збиратися переїжджати і на своїй шкурі зможемо все перевірити.

    ВідповістиВидалити