Шукати в цьому блозі

суботу, 18 серпня 2012 р.

Garantie-réclame

     Є така річ, як garantie-réclame. Це коли ви бачите в циркулярах (в неті, чи в публісаках) на акціях якийсь товар, приходите в магазин, а його немає, розібрали. В такому разі ви маєте право попросити в продавця виписати вам цей самий папірець, який називається  garantie-réclame. 



     В ньому заповнюється інформація про товар: назва, модель, ціна кількість... А також ваші дані. Одного разу таке в нас було в супермаркеті Sears, захотіли купити на знижках le mélangeur à main, блендер по-нашому, або збивачко-мішалка. Ми заповнили такий бланк і десь через два тижні нам передзвонили  і повідомили, що можна прийти і забрати товар, причому нам його продали за акційною ціною, а не за звичною. Але може бути, що в магазині вам скажуть, щоб ви самі дзвонили і перевіряли наявність товару. 

4 коментарі:

  1. Все для людей! Коли вже Україна до такого доросте?

    ВідповістиВидалити
  2. не берусь робити прогноз )) Немає нічого неможливого. Такий закон не може бути прийнятий великим бізнесом. А в Україні все контролюється олігархами, тому найближчим часом, все буде як і є.

    ВідповістиВидалити
  3. Зміни відбудуться тоді, коли Україна стане правовою громадянською державою. Зараз немає ані першого, ані другого. Поки що діє єдиний закон, озвучений ще за часів другої світової війни диктатором Франко "Друзям - все, ворогам - закон".

    ВідповістиВидалити
  4. "Друзям - все, ворогам - закон" - паскудний/гарний вислів, додам його до своїє колекції - "Всі тварини рівні, але деякі рівніші"

    ВідповістиВидалити