Шукати в цьому блозі

четвер, 18 жовтня 2012 р.

Нове видання Apprendre le Québec

     Колишня міністерка Кетлін Вейл (Kathleen Weil) встигла підготувати нове, третє видання  книжечки Apprendre le Québec, за  30 липня 2012 (зліва на сторінці є посилання на завантаження).

     Навіть обкладинку змінили:


А ще недавно знайшов такий мега-заманушний сайт для бажаючих імігрувати.

3 коментарі:

  1. В Квебеку вміють робити пресу, графіку це так. Можливо найбільш "графічна" провінція. Вірніше Монреаль. В-Акаді також, але більш крикливо
    Мені це дуже подобається . Ну, а креативність провінційних офіц сайтів заслуговує окремої відзнаки. Певно тому стільки креативних з України їде саме в Квебек :-)

    ВідповістиВидалити
  2. Так, загалом муніципальні та урядові сайти дуже добре зроблені та дуже інформативні.
    Єдиний сайт, який мене просто виводить із себе - сайт Транспортного підприємства м. Лонґий - там дуже хороший функціонал (розрахунок траекторії, вибір оптимального маршруту, розклад по всьому маршруту автобосів) - але графічне вікно з картою, це просто торба. А розклад зупинок виводиться в маленьке-маленьке віконечко, яке ти не можеш регулювати. Єдиний вихід - зберегти на комп"ютер PDF і потім вже переглядати його.

    ВідповістиВидалити
  3. Така ж біда схоже у сайту транспортного міста Едмонтону. Я махнув рукою і користувався Google Directions. Який, здається, користується тією самою БД :) Спробуйте.

    ВідповістиВидалити